Πείτε μας την γνώμη σας

Αγαπητοί πελάτες/συνεργάτες, 

 

θέλω να γνωρίζετε, ότι όσοι εργαζόμαστε σε αυτή την εταιρεία είμαστε εδώ για έναν και μοναδικό λόγο, για να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτούς που χρειάζονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αυτός είναι ο κοινός σκοπός μας, και με γνώμονα αυτόν ξεκινάμε κάθε πρωί τις εργασίες μας.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι βασική προτεραιότητά μας.

Γι'αυτό αν σε κάποιον τομέα έχετε αντιληφθεί ότι δεν το κάνουμε καλά, σας παρακαλούμε μην διστάσετε να μας το υποδείξετε.

Αυτή η επικοινωνία δεν είναι μια προωθητική ενέργεια καλυμένη με το εξώφυλλο της επιχειρηματικής ευαισθησίας, είναι μια πραγματική προσπάθειά μας να βρουμε τα αδύναμα σημεία μας μέσα από την κρίση των πελατών μας και να τα διορθώσουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε.

Νιώστε ελεύθεροι να μας απαντήσετε σε αυτό ότι θέλετε στο 210-2588040 ή στον πωλητή σας , ότι νομίζετε ότι θα μας κάνει καλύτερους ή ότι εσείς θέλετε να κάνουμε για την δική σας επιχείρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η γνώμη σας μετράει - Νέα εφαρμογή Ερωτηματολογίων βάση των παραγγελιών σας

Η ικανοποίησή σας αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο που έχουμε στην GLORIA, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε μία νέα πρωτοποριακή εφαρμογή ώστε να μπορείτε να μας ενημερώνετε σχετικά με τις παραγγελίες σας.

Αναλυτικότερα, μετά την παραγγελία σας online και μετά την πάροδο κάποιων ημερών, αφού δηλαδή προλάβετε να την παραλάβετε, να την ανοίξετε και να τη δείτε θα λαμβάνετε στο email σας έναν σύνδεσμο που θα σας οδηγεί στο ερωτηματολόγιο που αφορά την παραγγελία σας. Θα υπάρχουν κάποιες γενικές ερωτήσεις και κάποιες ειδικές ανάλογα με τα είδη που έχετε παραγγείλει.

 

Παραδείγματα ερωτήσεων:

• Είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα των πορσελάνων;

• Παραλαμβάνετε συχνά σπασμένα προϊόντα λόγω κακής συσκευασίας;

• Η μπαταρίες είναι ανθεκτικές;

• Τα έπιπλα μπάνιου από pvc είναι καλή επιλογή;

• Πείτε μας τη γνώμη σας για τα νέα προϊόντα σε μαύρη απόχρωση.

• Ήταν η παραγγελία σας σωστή όσον αφορά τις ποσότητες των προϊόντων σας.


Τα ερωτηματολόγια θα μπορείτε να τα βρείτε και στον Πίνακα Ελέγχου σας, μετά το login στο Β2Β. Θα έχετε τη δυνατότητα να το απαντήσετε μόνο μία φορά.Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τις απαντήσεις σας.

 

H γνώμη σας και η κριτική σας δεν είναι απλώς καλοδεχούμενη, αλλά απαραίτητη. Με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσετε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εξυπηρέτηση σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρουσίαση επίπλων από τον κο Στράτο Γιαννούδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδηγίες εγκατάστασης προϊόντος HLEKTRON - 43-2226

Παρακολουθείστε το video για τον τρόπο λειτουργία της μπαταρίας HLEKTRON.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λυσάρι εκπτώσεων

Δειτε το λυσαρι των εκπτωσεων που αφορουν τον υπολογισμο των κερδων σας...

παλιο και νεο!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Gloria ξεκινά σειρά προωθητικών ενεργειών

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Gloria ξεκινά σειρά προωθητικών ενεργειών εν όψη της έκδοσης των νέων καταλογών της για το 2019-2020.

Μετά και από δική σας απαίτηση, αλλά και με την συγκυρία της ανανέωσης των καταλόγων, θα προκύψουν είδη εκποίησης τα όποια είναι στους παλιούς καταλόγους που έχετε στα χέρια σας.

Για αυτό δημιουργήθηκε το Stockhouse στο οποίο θα μπορείτε να έχετε εικόνα εκείνων των ειδών που είναι ακόμη διαθέσιμα σε εκπληκτικές τιμές.
Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να περιμένετε την έκδοση του εκπτωτικού μας καταλόγου, καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε online για τα είδη εκποίησης.

Οι παραγγελίες των ειδών αυτών θα διαχωρίζονται από τις παραγγελίες κανονικής ροής.

**Διαθέσιμοι Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική Κάρτα, Προκαταβολή σε τράπεζα, Paypal **Δεν γίνονται επιστροφές σε αυτά τα είδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΤΟΣ 2018-2017

Ισολογισμός Έτους 2018-2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκθεση Xenia 2019-2020

Η Ι.Ν. Σιάγκρης, συμμετείχε φέτος στην μεγαλύτερη premium έκθεση στοχευμένη στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων « Xenia 2019 », η οποία πραγματοποιήθηκε 23-25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα στο HALL 1 και περίπτερα Α41/Β40 να δούνε μεγάλη γκάμα από τα είδη μας και στο HALL 2 και περίπτερα Α21/Β23 τα νέα μας έπιπλα μπανιου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνα 210 2588000 ή απευθυνθείτε στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της εταιρίας μας που θα το βρείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ