Κατηγορίες:
Προσφορά σε πελάτη σας? ... μα φυσικά!!! και μπορούμε!

Ποιος δεν έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση ένα πελάτης να θέλει προσφορά και ενώ υπάρχει δουλειά στο μαγαζί κάποιος να πρέπει να βρει τα προϊόντα και να δημιουργήσει ένα παραστατικό προσφοράς.

Ειδικά για πελάτες που δεν έχουν και τα τέλεια μηχανογραφικά συστήματα υπάρχει πρόβλημα να βρεις κωδικούς αλλα ακόμη πιο δύσκολο φωτογραφίες για να ειναι μια καλογραμμένη προσφορά.

Ετσι με την νέα λειτουργικότητα που σας δίνουμε , μπορείτε να δείτε την διαθεσιμότητα των είδων, να βάλετε τα είδη στο καλάθι αγορών όπως θα κάνατε κανονικά, και να δημιουργήσετε την προσφορά του πελάτη έχοντας την δυνατότητα να αυξήσετε, μειώσετε τις τιμές (τιμες καταλογου ή τιμες πελατη) αναγράφοντας το όνομα του πελάτη, την ημερομηνία, παρατηρήσεις, να την τυπώσετε σε pdf ή να την τυπώσετε σε εκτυπωτή.
Επίσης να την αποθηκεύσετε για μελλοντική ανάκτηση , σε περίπτωση που θέλετε να την εκτελέσετε σε μελλοντικό χρονο .
 
Τωρα λοιπόν γράψτε όσες προσφορές θέλετε γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού!
Μπορείτε απευθείας να βγάλετε προσφορές για τους πελάτες σας, με τις τιμές που εσείς επιθυμείτε προσθέτοντας και το κόστος εργασίας σας. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από την ιστοσελίδα μας αποκλειστικά προς τους εγκαταστάτες για να μπορούν εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο να βγάλουν προσφορά για πελάτη τους από οπουδήποτε και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά ή και να την εκτυπώσουν.